Op 20 januari gehonoreerd door “Kern met Pit” en lees vooral ook de laatste editie van Bruist!

In oktober 2020 hebben we de Stichting DorpswijzerUlvenhout/HetRuilboek aangemeld bij de KNHM om mee te dingen naar het predicaat “Kern met Pit”. Een prijs van liefst €1.000,=  was aan deze nominatie verbonden. Eerder deze week ontvingen we bericht dat ons project in de prijzen viel. 
Op donderdag 20 januari ontvingen we uit handen van de heer Ardwin Lantain, coördinator van alle projecten in de provincie Brabant, de officiële oorkonde en de cheque van € 1.000,= . Hij was daarvoor naar Ulvenhout gekomen. In ‘t Gerij hebben we met een klein gezelschap uitleg gegeven over het initiatief en het ontstaan van Het Ruilboek en de nieuwe locatie waarin we zijn gehuisvest. Al met al een zeer geslaagde ochtend en met de wens dat het jaar 2022 succesvol mag zijn, vertrok de heer Lantain na drie kwartier naar een volgend project.
Graag hadden we met alle vrijwilligers en medewerkers die de Stichting Dorpswijzer Ulvenhout/Het Ruilboek mogelijk hebben gemaakt deze prijs in ontvangst willen nemen, maar corona maakte dit helaas onmogelijk.

Het Ruilboek gehonoreerd door “Kern met Pit”!